18
NİS
Cumartesi
22:00
KEMER
SOCIAL OPENING PARTY BURAK YETER
TÜRKİYE'NİN BÜYÜK GECE CLUBLERİNDEN CLUB INFERNO SES GETİRECEK BİR ETKİNLİK İLE SOSYAL MEDYADA
 
Türkiye'nin önde gelen ve en büyük gece clubü ünvanına da sahip olan CLUB INFERNO, bu akşam dünyaca ünlü Dj Burak Yeter ile sosyal medya hesabında tüm dünyaya sesini duyurmaya hazırlanıyor.
 
Dünya genelinde bir çok ülkeye sesini duyuracak olan Burak Yeter, yaklaşık olarak 1 saatlik bir canlı yayında, en iyi performansıyla, sevenleri ile buluşacak.
 
Türkiye saati ile Club Inferno Kemer Instagram sayfasında saat 22:00 de başlayacak olan yayın, geçirdiğimiz bu zor dönemde müzik, dans ve eğlenceden uzak kalan eğlence severlere biraz da olsun moral olacak.
 
Bu muhteşem buluşmayı kaçırmayın! 
 
TONIGHT!!! 
Burak Yeter Instagram LIVE @infernokemerofficial
@burakyeter
 
18 April 2020
Do not miss the one hour live Instagram performance of Burak Yeter at 9:00PM (CET) !!
Turkey : 10:00 PM
Moscow : 10:00 PM
Ukraine : 10:00 PM
Brazil : 4:00 PM
New York : 4:00 PM
Los Angeles : 1:00 PM
Toronto : 4:00 PM